luni, 14 februarie 2011

Mâine, o nouă întâlnire. Şi un CONCURS cu premii

Chiar dacă nu am definitivat încă tema emisiunii din seara de marţi, 15 februarie 2011, de la ora 18.00, ştiţi deja - întâlnirea noastră rămâne valabilă, vă pot anunţa de pe acum că  vom fi trei în faţa dumneavoastră: subsemnata, Vasile Datcu şi Ionel Cândea.
Vom încerca să subliniem, aşa cum sper că aţi sesizat, probleme majore ale contemporaneităţii din perspectiva intelectualităţii în limbajul ceva mai stilat al acestei categorii care, nu ştiu de ce - ba ştiu, dar e mult prea mult se spus (e o întreagă teorie, şi de istorie contemporană, şi de sociologie etc.)... - mereu blamată, de parcă numai "căpşunarii" şi politrucii pot să mai dea tonul în ţara asta...

Oricum, aştept comentariile voastre pe adresa de e-mail elsa.lhea@gmail.com, dar şi pe e-mail-ul cunoscut din pagina web "Brăila Chirei".
Nu ne deranjează sugestiile, nici criticile pentru ele duc la progres, nu? Doar trebuie să devenim mai buni, în spiritul ideii de civilizaţie şi umanism spre care tindem.

 Şi vă mai anunţ o noutate: începând cu această întâlnire avem concurs. Voi lansa o întrebare, la care vă invit să răspundeţi pe parcursul întregii săptămâni  fie pe e-mail, fie la telefon, Vom efectua extragerea câştigătorului în direct, când începem emisiunea următoare. Premiile vor consta în cărţi.