luni, 7 februarie 2011

Invitaţie - prima emisiune, marţi de la ora 18.00

Stimati prieteni,

din 8 februarie - luna calendaristică a Vărsătorului este predestinată comunicării în domeniul Artei şi Culturii - va invit să urmăriţi la TV Brăila emisiunea "Gâlceava înţeleptului cu lumea".

Scopul pentru care a fost iniţiată este acela de a oferi o platformă de manifestare intelectuală, în condiţiile în care lumea contemporană românească se "fereşte" de intelectuali pentru că au fost discreditaţi mai cu seamă politic. Mai mult, sper să oferim - cu ajutorul invitaţilor - un alt mod de dialog, la un nivel calitativ superior decât cel îndeobşte uzitat de media, dar şi idei, soluţii  la problemele de care ne lovim, din păcate, mai mereu.

Invitatul permament ar trebui să fie Vasile Datcu - inginer şi patron, membru al Uniunii Scriitorilor din România, membru fondator al filialei Brăila a Partidului Naţional Liberal (o adevărată poveste... mai nou!). De altfel, de la o discuţie cu dumnealui s-a născut această emisiune care se suprapune perfect peste o ideea personală ceva mai veche .

Mulţumesc pe această cale domnului Adam Ferenţ, administratorul postului tv, care a dat dovadă de deschidere şi înţelegere.
Mulţumesc în mod deosebit colegului Valentin Constantinescu, unul dintre cei care va asigura acurateţea filmărilor, de altfel şi cel căruia îi datorez... deschiderea de care aminteam mai devreme.

Vă aşteptăm la emisiune, un dialog civilizat despre şi pentru Oameni. Pentru o mai bună comunicare, vă ofer şi un e-mail unde aşteptăm propuneri, sugestii, critici (constructive!): elsa.lhea"gmail.com

Acest blog este dedicat prietenilor noştrii şi ai emisiunii, aşa că nu ezitaţi să utilizaţi spaţiul, în folosul nostru, al tuturor celor cărora ne pasă!